6.02.2013

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αναβάθμισης του...

15.10.2010

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις εργασίες κατασκευής μια...

 
 
 
 
 
Εξοπλισμός
 

Ο εξοπλισμός της παραγωγής μας αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα κοπής, συγκόλλησης και διαμόρφωσης των μεταλλικών στοιχείων καθώς και από ειδικά μηχανήματα ελέγχου της ποιότητας των παραγομένων στοιχείων.

Ειδικότερα διαθέτουμε ψαλίδια κοπής μήκους 5,00 μ και πάχους κοπής 12 χιλιοστών, στραντζόπρεσες μήκους 5,00 μ και πάχους ελάσματος 3 χιλιοστών στα 5 μέτρα, και πριόνια λάμας διαμέτρου κοπής ως 70 εκ. αλλά και ειδικά μηχανήματα χάραξης και διαμόρφωσης φύλλων τύπου etalbond.

Επίσης για εξειδικευμένες εργασίες διαμόρφωσης η εταιρία μας διαθέτει τόρνο και φρέζα.

Οι μηχανές συγκόλλησης είναι τύπου σύρματος παρέχοντας συνεχή αδιατάρακτη συγκόλληση. Για την πραγματοποίηση ειδικών εργασιών συγκόλλησης και συναρμολόγησης τεμαχίων αλουμινίου διαθέτουμε μηχάνημα τόξου (arc).

Οι μεταφορές των βαριών μεταλλικών στοιχείων εντός των εργοστασιακών χώρων καθώς και η φόρτωση και εκφόρτωση τους από φορτηγά οχήματα γίνονται με τη βοήθεια γερανογεφυρών ανυψωτικής ικανότητας 5 τόνων.

Για τη βαφή των μεταλλικών προϊόντων διαθέτουμε φούρνο ηλεκτροστατικής βαφής διαστάσεων 5,00μ Χ 2,00μ Χ 2,00μ ενώ για τα μεγαλύτερα τεμάχια όπως υποστυλώματα, δοκάρια κλπ υπάρχει ειδική διάταξη βαφής τύπου Wagner πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο ομοιόμορφη βαφη σταθερού πάχους.

O εξοπλισμός των εξωτερικών συνεργείων μας αποτελείται από σύγχρονα εργαλεία κοπής διάτρησης και συγκόλλησης, και από μηχανήματα μεταφοράς και ανυψώσεως όπως φορτηγά, γερανοί και υδραυλικές πλατφόρμες επαρκώντας να εξοπλίσει τρία εξωτερικά συνεργεία ταυτόχρονα.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το σωστό προγραμματισμό επιτρέπει στην εταιρεία μας να κατασκευάζει ταυτοχρόνως ως και πέντε κτιριακά έργα.

Εκτός των συγκολλητικών μηχανών τα εξωτερικά συνεργεία μας διαθέτουν γεννήτριες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, φορητά δισκοπρίονα, ειδικά εργαλεία διάτρησης μεταλλικών στοιχείων και στοιχείων από σκυρόδεμα, εργαλεία κοχλίωσης, λείανσης, κρουστικά μηχανήματα κατεδάφισης, αποστασιόμετρα laser, χωροβάτες και αλφάδια laser κλπ.

Οι ανυψωτικές μηχανές των εξωτερικών μας συνεργείων αποτελούνται από γερανούς ανυψωτικής ικανότητας 3 τόνων καθώς και υδραυλικές πλατφόρμες εργασίας και υδραυλικό καλάθι για τις εργασίες συναρμολόγησης, τα οποία προσαρμόζονται στην επιφάνεια φόρτωσης των αυτοκινήτων.