6.02.2013

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αναβάθμισης του...

15.10.2010

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις εργασίες κατασκευής μια...

 
 
 
 
 
Η εταιρεία
 

 

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1974. Κύριο αντικείμενο ήταν οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και η παραγωγή φωτιστικών σωμάτων, οικιακών και βιομηχανικών.

            Την δεκαετία του 1990 επέκτεινε τις δραστηριότητές του και στο χώρο των πετρελαιοειδών, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα σε πρατήρια υγρών καυσίμων.  Σταθμός ήταν η ανάληψη του έργου αναβάθμισης της εταιρικής εικόνας των πρατηρίων της ΕΚΟ στην περιοχή της Β. Ελλάδος.

            Από τις αρχές του 2000 προσέθεσε το τμήμα κτιριακών κατασκευών, αναλαμβάνοντας την μελέτη και κατασκευή ή ανακαίνιση βιομηχανικών κτηρίων, κατοικιών, πρατηρίων υγρών καυσίμων και λοιπών ειδικών κτηρίων, αναλαμβάνοντας πολλά και σημαντικά ιδιωτικά έργα, συνεργαζόμενη με σημαντικές εταιρείες, όπως η LIDL, η BP και η Jetoil.

            Παράλληλα μετέφερε την έδρα του στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης, συνολικού εμβαδού 2000 τ.μ.

Υιοθέτησε συστήματα διασφάλισης ποιότητας, ανανέωσε τον εξοπλισμό της με σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα και επένδυσε στην συνεχή επιμόρφωση των εργαζομένων, διακρίνοντας πώς το συγκριτικό πλεονέκτημα του ομίλου πρέπει να είναι και θα είναι η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει. 

            Σταθμός στην νέα δεκαετία ήταν η ανάληψη του έργου Brand Remediation (ανάπλασης) όλων των πρατηρίων υγρών καυσίμων του δικτύου της Shell (Coral) στην Ελλάδα, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2012. 

Το αντικείμενο εργασιών μας είναι:

  1. H μελέτη και κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων
  2. H μελέτη και κατασκευή κατοικιών
  3. Η μελέτη και κατασκευή πρατηρίων υγρών καυσίμων
  4. H παραγωγή φωτιστικών led υψηλής αξιοπιστίας και απόδοσης.
  5. Η εφαρμογή συστημάτων ηχοπετασμάτων
  6. Διάφορες μεταλλικές κατασκευές όπως γερανογέφυρες, διαφημιστικοί πυλώνες κ.λ.π.
  7. Επενδύσεις κτιρίων με αλουμίνιο-etalbond
  8. Η συντήρηση Βιομηχανικών Κτιρίων