6.02.2013

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αναβάθμισης του...

15.10.2010

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τις εργασίες κατασκευής μια...

 
 
 
 
 
Φωτισμός LED - Techlumen
 

Logo - Techlumen

 

Η επαφή με τους χρήστες των εγκαταστάσεων και των προϊόντων που κατασκευάσαμε, η γνώση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, καθώς και η ανάδειξη της ενεργειακής απόδοσης ως μέγιστο ζητούμενο της εποχής, γέννησε τα Techlumen.

Τα Τechlumen είναι φωτιστικά τεχνολογίας LED, που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και έχουν αξιοσημείωτη ποιότητα κατασκευής, και κατασκευάζονται στην έδρα μας στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης

Χρησιμοποιώντας επώνυμα LED chip της Bridgelux και drivers της Meanwell, εξαιρετικά σχεδιασμένη ψήκτρα και λοιπά μέρη, ελεγμένα επί μήνες στα εργαστήρια μας τα Τechlumen στοχεύουν στην μέγιστη ποιότητα με συγκριτικά χαμηλό κόστος κτήσης. Αποτελούν την ιδανική λύση για την αντικατάσταση του συμβατικού φωτισμού μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος από 70% ώς 85%.

Έχουν λάβει πιστοποίηση από κοινοποιημένο στην Ε.Ε. εργαστήριο.

 Συνοδεύονται από εγγύση 50000 ωρών λειτουργίας.

Απευθύνονται σε επιχειρήσεις, εργοστάσια, αποθήκες, γραφεία, καταστήματα, κατασκευαστικές εταιρείες, πρατήρια καυσίμων, δημόσια κτήρια, αεροδρόμια, μουσεία, parking.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.techlumen.gr