6.02.2013

Η εταιρεα μας ολοκλρωσε το πργραμμα αναβθμισης του...

15.10.2010

Η εταιρεα μας ξεκνησε τις εργασες κατασκευς μια...

 
 
 
 
 
 

 

 

Η εταιρεα μας ιδρθηκε το 1974. Κριο αντικεμενο ταν οι ηλεκτρομηχανολογικς εγκαταστσεις και η παραγωγ φωτιστικν σωμτων, οικιακν και βιομηχανικν.

            Την δεκαετα του 1990 επκτεινε τις δραστηριτητς του και στο χρο των πετρελαιοειδν, παρχοντας υπηρεσες και προντα σε πρατρια υγρν καυσμων.  Σταθμς ταν η ανληψη του ργου αναβθμισης της εταιρικς εικνας των πρατηρων της ΕΚΟ στην περιοχ της Β. Ελλδος.

            Απ τις αρχς του 2000 προσθεσε το τμμα κτιριακν κατασκευν, αναλαμβνοντας την μελτη και κατασκευ ανακανιση βιομηχανικν κτηρων, κατοικιν, πρατηρων υγρν καυσμων και λοιπν ειδικν κτηρων, αναλαμβνοντας πολλ και σημαντικ ιδιωτικ ργα, συνεργαζμενη με σημαντικς εταιρεες, πως η LIDL, η BP και η Jetoil.

            Παρλληλα μετφερε την δρα του στις νες ιδικτητες εγκαταστσεις εντς της Βιομηχανικς Περιοχς Θεσσαλονκης, συνολικο εμβαδο 2000 τ.μ.

Υιοθτησε συστματα διασφλισης ποιτητας, ανανωσε τον εξοπλισμ της με σγχρονα εργαλεα και μηχανματα και επνδυσε στην συνεχ επιμρφωση των εργαζομνων, διακρνοντας πς το συγκριτικ πλεονκτημα του ομλου πρπει να εναι και θα εναι η ριστη ποιτητα των υπηρεσιν και των προντων που προσφρει. 

            Σταθμς στην να δεκαετα ταν η ανληψη του ργου Brand Remediation (ανπλασης) λων των πρατηρων υγρν καυσμων του δικτου της Shell (Coral) στην Ελλδα, το οποο ολοκληρθηκε με επιτυχα το 2012. 

Το αντικεμενο εργασιν μας εναι:

  1. H μελτη και κατασκευ βιομηχανικν κτιρων
  2. H μελτη και κατασκευ κατοικιν
  3. Η μελτη και κατασκευ πρατηρων υγρν καυσμων
  4. H παραγωγ φωτιστικν led υψηλς αξιοπιστας και απδοσης.
  5. Η εφαρμογ συστημτων ηχοπετασμτων
  6. Διφορες μεταλλικς κατασκευς πως γερανογφυρες, διαφημιστικο πυλνες κ.λ.π.
  7. Επενδσεις κτιρων με αλουμνιο-etalbond
  8. Η συντρηση Βιομηχανικν Κτιρων